ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Velkommen kjære dyreelskere

Endelig kan vi åpne dørene til to arrangementer vi har ruget på lenge. Et hundearrangement for og med hunder og ikke minst et arrangement hvor du finner de fleste hobby- og kjæredyr som er lovlige i Norge. 

Kjæledyrene er vår terapi, våre turvenner og ikke minst det beste selskap når vi trenger noen å være med. De gjør oss lykkelige og det er i disse møtene mellom mennesker og dyr at den gode kjærligheten oppstår.

Med dyr i hus følger godt dyrehold og god dyrevelferd
Med disse følgesvennene følger det et stort ansvar for oss mennesker! Vi må ikke ta dem for gitt, de er ikke til bruk og kast når hverdagen henter oss inn igjen. Dessverre har vi sett en trist økning i hjemløse hunder, katter og andre dyr, nå som pandemien er over. 

Les også: Dyrevelferd på Dyr for Alle >>

Nå er det kanskje på tide at vi lærer og tilpasse oss dem, og å ta vare på dem og det er dét Oslo Dog Show og Dyr for Alle handler om. Dyrene kommer dessverre ikke med bruksmanual, som så mye annet vi mennesker skaffer oss, derfor er det viktig at vi har arenaer som kan lære oss mennesker hvordan vi blir bedre på både dyrehold i hjemmet og dyrevelferd generelt. 

“Vårt mål er å skape en møteplass for deg som har dyr, planlegger å skaffe deg et dyr, eller bare er glad i dem og har lyst til å møte dem”.

– Cecilie Svabø, prosjektleder Dyr for Alle

Kjøp billett >> (to arrangement for prisen av en)

Når hunden er æresgjest
På Oslo Dog Show er hundene æresgjester, her kan hundene og deres eiere sosialisere, sjekke ut aktiviteter og få seg en smaksprøve eller to fra de mange produkt- og fôrleverandørene som viser seg fram på messen. NKK steller blant annet i stand et storslagent valpeshow og gir deg anledning til å møte etablerte raseklubber på vårt store rasetorg i Hall D.

Få med deg den flotte raseparaden og mange andre innslag på vår store showscene i Hall E eller lær om hundeadferd, ernæring og mye mer på foredragsscenen. Oslo Hundeskole steller i stand flere aktiviteter for store og små hunder, for læring og lek. 

Se utstillerlisten >>

Bli med på verdensrekordforsøk!
La hunden din bli med på vårt store verdensrekord-forsøk på Oslo Dog Show. Vi rigger i stand Hundekino med ferske filmen Titino, om Amundsens hund og deres ferd mot sydpolen, for hunder og deres eiere. Verdensrekorden er 120 hunder på en kinovisning hittil, klarer vi å slå den? Så er din hund glad i å titte på tv, ta den med til Hall D på søndag og la den sette ny verdensrekord. 

Møter mellom dyr og mennesker
På Dyr for Alle i hall D møter du rundt 20 forskjellige dyrearter, pluss noen kjempebiller. Dette arrangementet skal være din inspirasjonskilde og en opplevelsesarena for deg som elsker dyr og bryr deg om godt dyrehold og god dyrevelferd.

Stikk innom vårt flotte rasetorg for katter hvor lidenskapelige fagfolk kan fortelle deg hvilken kattetype som passer for ditt hushold. Like vedsiden av finner du vår showscene, for anledningen kalt «Catwalk» naturligvis 😉 

Kjøp billett >> (to arrangement for prisen av en)

Her vil messeveterinær Trude Mostue vise frem mange av de forskjellige dyrene og ta en prat med deres eiere om hvorfor man velger nettopp det husdyret og hva man må tenke på når man får en bille, slange, alpakka, ponni, katt eller kanin i hus. Se oversiktskartet for å se hvor de forskjellige dyrene er plassert i området, ta en tur innom for å lære mer om og å møte de forskjellige dyrene. 

En helg full av opplevelser og aktiviteter
Oslo Dog Show og Dyr for Alle er full av morsomme aktiviteter og opplevelser. Få med deg oppvisninger, show, utstillere og foredrag som passer nettopp for deg og din hund, katt eller ditt kjæledyr. 

Noen av høydepunktene er hundekino, bassengtrening for hunder, det store rasetorget for både hunder og katter, og alle aktivitetene i showringen på Oslo Dog Show. 

Se program for Oslo Dog Show >>

På Dyr for Alle holder Davido et koselig trylleshow med sine kakaduer og kaniner, samt at du kan overvære en spennende marsvin-utstilling og få vite forskjelligen på en Alpakka og en Lama.  

Tror du at ditt marsvin er den uoppdagede stjernen, kan du ta med deg marsvinet til Dyr for Alle på søndagen og få en drop-in-bedømming av fagkyndig dommer. 

Om små firbente ikke er noe for deg, kan du stikke innom reptilene. Tør du å holde en slange? Vet du hvor gammel en skilpadde kan bli? Sjekk ut et stort pinnedyr. 

Se program for Dyr for Alle >>

Gi et kjæledyr et #foralltidhjem
Til slutt ønsker vi å komme med en oppfordring til våre besøkende om å adoptere et hjemløst dyr om og når de ønsker sin neste firbente familieforøkelse. I hall E er Foreningen for Omplassering av Dyr på plass for å gi deg de beste tips, og hvordan du går frem for å gi et dyr et #foralltidhjem. Du vil ikke angre.

Velkommen til dyrefesten 18. – 20. november på NOVA Spektrum i Lillestrøm!