ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

6. Dette dumme koronaviruset

Nå klør vi etter å få oss en tur til Ronja, Amy og valpene, men dessverre kan vi ikke.

Det er ikke trygt å møtes innendørs enda, så må vi smøre oss med tålmodighet til valpene en fin vårdag kan være ute. Først da kan vi få lov til å hilse på dem og å gjøre oss opp noen tanker i forhold til hvem vi føler kan passe til oss, og håpe på at matmor Ronja er enig.

I disse koronatider er det viktig å beholde litt humor i hverdagen, Ronja velger derfor å la denne rare tiden prege navnevalget til valpene:

Veldig riktig navn for lille Coronita da; Coronita betyr nemlig «Lille krone» på spansk!

I mellomtiden gleder vi oss over hver filmsnutt og hvert bilde vi får tilsendt, hvor vi tydelig kan se at hundene vokser og utvikler seg.

Og gleder oss på hver vår kant, noen tråkker opp løyper i skogen, mens andre forventningsfulle barn lager klar hjemmelagde biteleker.

Hunden.no gir deg en enkel og grei oppskrift:

  • Du trenger et fleece-teppe og en saks. Mer trenger du ikke for å lage en morsomt dra-leke som du kan bruke for å aktivisere hunden din eller for å belønne den når dere trener.
  • Klipp teppet opp i strimler som er i overkant av 20 cm brede. Desto tykkere teppet er og  desto bredere strimlene er, desto tykkere blir den ferdige leken.
  • Leken på bildet er klippet i teppets lengderetning og jeg starter med tre remser som er 170 cm lange og 20 cm brede. Den andre er 130 cm, så kanskje det hadde vært langt nok for de fleste behov.
  • Knuten må du så feste i noe slik at du får til å flette, eller få noen til å holde i knuten mens du fletter. Det er fort gjort! Flett ganske stramt for fleece-teppet er elastisk og fletta blir lett løs når hunden drar i den. Når du er ferdig å flette lager du en ny knute i den andre enden for å holde flettingen på plass.
  • 1-2-3 Leken er ferdig til bruk!

Skaff deg billetter nå!

Gå ikke glipp av Norges største dyrefest som finner sted i Lillestrøm  18. – 20. november!