ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

8. ENDELIG fikk vi vite hvilken valp…

Ventetiden har vært lang, men ENDELIG våknet jeg til en hyggelig melding om at valpene nå var fordelt.

Vi leverte tidligere inn en prioritert liste hvor vi ønsket oss tispe 3, tispe 2 eller tispe 4, men har siden ikke fått vite hvem av dem som ville tilfalle oss.

Det var jo litt rart når vi hilste på dem for en ukes tid siden, at vi måtte liksom hilse litt likt på alle tispene da vi ikke visste hvem av dem som skulle bli vårt nye familiemedlem. Selv om vi må innrømme at vi koste litt ekstra med PandeMIA siden hun vi har henne først på ønskelisten.

Men i dag kom beskjeden altså; Vi får PandeMIA, det lille nurket med den hvite stumpen blir vår – fra nå av skal hun hete Wilma <3 …selv om hun ved eventuelle utstillinger og konkurranser vil bli kalt opp som PandeMIA, snakk om å bli preget av den ekstra spesielle tiden hun kom til oss 😛

Matmor Ronja avventer å plassere lille Coronita. Hun har vært hos veterinær siden sist, som sjekket hjertet hennes og kunne ikke finne noe feil. Han ville gi henne nok en måned for å se om det gikk å gjøre noe med den undervekten. I bakkant av veterinærbesøket fant Ronja selv ut at lille Coronita levde med åpen gane. Det er kanskje ikke så rart at hun ikke har fått i seg mat eller lagt på seg.

Nå er planen å operere Coronita. Ronja har snakket med en familie som ønsker å dekke disse kostnadene som betaling for Coronita og ta henne til seg, for å gi henne et godt liv <3

Skaff deg billetter nå!

Gå ikke glipp av Norges største dyrefest som finner sted i Lillestrøm  18. – 20. november!