ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Om Dyr for Alle

På Dyr for Alle samles zoo-bransjen for å vise det rikholdige dyrelivet som eksisterer inne i de norske hjem.

Rundt 880.000 husholdninger i Norge har et eller flere dyr og vi mennesker blir bare mer og mer knyttet til dem. Derfor er det kanskje ikke så rart at man registrerer en stor tilstrømning av interessenter fra hele bransjen. 

Det er åpenbart at bransjen trenger et møtested
Med så mange dyreinteresserte er behovet for et møtested for dyr og dyrehold aktuelt som aldri før. Ifølge salgsansvarlig Ellen Colseth er allerede flere kommersielle aktører på plass på messen, samt alle foreninger for hobbydyr. Det blir en bred variasjon av alle lovlige dyrearter og det jobbes nå med å komplettere programmet med spennende foredrag, underholdende aktiviteter og annet nyttig innhold. Messen finner sted på NOVA Spektrum i Lillestrøm, 10 minutter fra Oslo, 18. – 20. november.

– Målet med messen er å legge til rette for at alle dyreinteresserte skal få den profesjonelle veiledningen fra foreninger og klubber som de trenger. Medlemmene i de forskjellige klubbene er tilstede for å vise frem sine dyr, og gi tips og råd om kjøp og hold av husdyr og kjæledyr, men også for å tilby salg av de produkter og tjenester dyreeiere trenger.

Cecilie Svabø, prosjektleder Dyr for Alle

På messen får de en arena hvor de kan finne ut hvilket dyr som passer dem best, samt få råd og tips om hvordan man best mulig tar vare på det nye familiemedlemmet.

Foredrag for både nybegynnere og profesjonelle
På Dyr for Alle vil vi tilby foredrag for både nybegynnere og profesjonelle. Oppdrettere, veterinærer og godkjente foreninger og klubber vil gi viktig og profesjonell hjelp til den dyrearten du er interessert i, samt informere om omsorgen de trenger. Vi vil også vise frem naturparker og dyreparker, det nyeste innen fôr og produkter. Det vil også være en egen scene med presentasjon av dyrene.

På Dyr for Alle kan du oppleve et fargerikt program hele helgen. Her skal ingen kjede seg! Dyr for alle skal være et show for alle som elsker dyr og er en super destinasjon for hele familien!

Til Dyr for Alle inviterer vi:

Dyreeiere og alle som ønsker å bli èn
Familier med barn
Foreningers og klubbers medlemmer
Pensjonister

Innhold på messen:

Dyreparker og Naturparker
Foredrag
Foreninger og klubber
Fôr
Lover og regler for hold av dyr og import
Oppdrettere av dyrene
Produkter
Showring med presentasjon av dyrene

Disse dyrene er representert på messen:

Hest
Ponni
Hund
Katt
Marsvin
Kanin
Tamrotte
Alpakka
Lama
Praktdue
Brevdue
Undulat
Papegøye
Fjærfink
Spælsau
Minigris
Esel
Geit
And
Høne
Kylling
Akvariefisk
Slange
Gekko

VELKOMMEN TIL DYR FOR ALLE FOR HELE FAMILIEN 18. – 20. NOVEMBER

Skaff deg billetter nå!

Gå ikke glipp av Norges største dyrefest som finner sted i Lillestrøm  18. – 20. november!