ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Kanskje det finnes et dyr i Norge som har rundet de 100 og bør få brev fra kongen?

Norges Varemesse fyller 100 år i 2020. Stiftelsen ble opprettet i 1920 og har siden huset de største arrangementer innen de fleste bransjer som rører seg i Norge.

Med stadig ønske om å fornye seg og ta for seg nye markeder, valgte hundreåringen i 2019 å satse på dyre- og zoobransjen, gjennom et nytt utviklingsprosjekt som nå er blitt til Dyr for alle. Vi ønsker derfor å feire dette med å hylle Norges eldste dyr og håper kanskje det finnes et dyr som er over 100 år.

Må dyret testamenteres bort?

Ikke bare fordi Norges Varemesse er 100 år, men også fordi det underbygger vårt fokus på hva god dyrevelferd er. Dyr for Alle skal være en inspirasjonskilde til godt dyrehold og god dyreveldferd.

Noe av det viktigste å tenke gjennom når man skaffer seg et dyr er nettopp hvor gammelt dette dyret blir, for dét er ganske varierende fra dyreart til dyreart. Velger man et hamster så har man en god lekekamerat i rundt 3 år, men vil man derimot ha en søt liten skilpadde så må man vite at den faktisk kan bli mer enn hundre år og legge en plan deretter. Hva med å testamentere den bort?

Dersom du kjenner til et «eldgammelt» dyr så send oss gjerne et tips ved å fylle inn skjema under: