ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Velkommen som utstiller på Dyr for Alle!

Årets høydepunkt for dyreelskere
Dyr for Alle er arrangementet hvor dyreelskere i alle aldre kan boltre seg i det som finnes av hobby- og kjæledyr i Norge. Arrangementet er en inspirasjons- og opplevelsesarena for dyr, godt dyrehold og dyrevelferd, hvis mål er å sørge for vekst i den norske zoobransjen.

Bli med på Norges største dyrefest!
Under pandemien har antall dyreeiere i Norge vokst betydelig, og stadig flere vurderer å skaffe seg et dyr for første gang. Det er derfor viktigere enn noen gang med fokus på denne målgruppen. 

Vi skal legge til rette for relevant og attraktivt innhold for dyreeiere, men også for de som ønsker seg et dyr. Publikum vil oppleve en rekke aktiviteter, foredrag og oppvisninger gjennom hele helgen!

For å styrke arrangementet ytterligere trenger vi drahjelp fra bransjen!
For å tiltrekke seg og overbevise dyreinteresserte mennesker, er det viktig å vise produktmangfoldet i Zoobransjen. Derfor er det viktig at bransjens aktører stiller opp på «dugnaden» og blir med som utstiller på Dyr for Alle i 2022. 

NOVA Spektrum (tidl. Norges Varemesse) og NZB viste i 2019 at det er fullt mulig å lage et attraktivt arrangement for målgruppen, da hele 7.336 mennesker tok turen innom Dyr for Alle. Nå ønsker vi å utvide i bredden, av både dyr og produkter, og ber aktører investere i sine fremtidige kunder ved å bli med på årets messe. 

«Vi er på Dyr for Alle for å møte våre fremtidige kunder»

Tom Granheim, daglig leder Buddy AS

Fokus i år vil være katter, kaniner, gnagere, reptiler, akvariefisk, hester og andre hobby/-gårdsdyr. Alle som har produkter eller dyr innenfor disse dyregruppene, som samtidig ønsker at deres målgruppe vokser, må bidra inn med sin tilstedeværelse i år. 

To messer for prisen av én
Hunder blir kun en mindre del av Dyr for Alle, for nytt av året er at messen Oslo Dog Show blir arrangert parallelt med Dyr for Alle på NOVA Spektrum. 

Oslo Dog Show er et utspring av det velkjente arrangementet Dogs4All og er et nytt samarbeid mellom Norsk Kennel Klub (NKK) og NOVA Spektrum. Også dette arrangementet har fokus på hundehold, dyrevelferd og rekruttering til bransjen. Vi mener derfor at det er sterke synergier i å legge Dyr for Alle sammen med Oslo Dog Show, og våre besøkende får tilgang til to messer for prisen av én. Vi forventer mellom 10-15.000 besøkende på Dyr for Alle og Oslo Dog Show 18. – 20. november 2022. 

“Oppstallingsforholdene til dyrene på messen var meget gode. Det er tydelig at det har vært stort fokus på at dyrene skal ha det bra, og bli godt ivaretatt under arrangementet.” 

Mattilsynets tilsynsrapport

Priser
Pris for en stand på Dyr for Alle er kr. 750 pr. kvadratmeter.

NZB medlemmer: Kr 595,- pr m² (med frist for påmelding pr 1. juni 2022)

Les mer om priser og betingelser for utstillere her og meld deg på >>

Ta kontakt med oss!

Salgssjef Stine Hagtvedt
Epost: [email protected]

Prosjektleder Cecilie Svabø 
E-post: [email protected] 

Velkommen som utstiller på Norges største møteplass for hobby- og kjæledyr.