ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Endelig er Dyr for Alle tilbake!

Etter to år i Corona-karantene gleder vi oss til å åpne dørene 18. – 20. november på NOVA Spektrum.

Årets høydepunkt for dyreelskere
Dyr for Alle er arrangementet hvor dyreelskere i alle aldre kan boltre seg i det som finnes av hobby- og kjæledyr i Norge, og messen skal være en inspirasjonsskilde og en opplevelsesarena for dyr, godt dyrehold og god dyrevelferd og sørge for vekst i Zoobransjen.

Aktiviteter, foredrag og oppvisninger
Under pandemien har antall dyreeiere vokst betydelig, og stadig flere vurderer å skaffe seg et dyr for første gang. Disse er en viktig målgruppe for oss.  

Vi skal derfor legge til rette for mye innhold for både dyreeiere, men også for de som ønsker seg et dyr. Publikum skal få oppleve en rekke aktiviteter, foredrag og oppvisninger gjennom hele helgen. 

To messer for prisen av en
Nytt av året er også at messen Oslo Dog Show blir arrangert parallelt med Dyr for Alle. Oslo Dog Show er et utspring av det kjente arrangementet Dogs4All som i sin helhet ikke skal arrangeres i fremtiden. Vi har stor tro på at Dyr for Alle og Oslo Dog Show vil bidra til å styrke hverandre, og som besøkende får du tilgang til to messer for prisen av en. 

Priser
Pris for en stand på Dyr for Alle er kr. 750 pr. kvadratmeter.

NZB medlemmer: Kr 595,- pr m² (med frist for påmelding pr 1. juni 2022).

Les mer om priser og betingelser for utstillere her og meld deg på >>

Velkommen som utstiller og besøkende på Norges største møteplass for hobby- og kjæledyr 18. – 20. november.

Bli utstiller nå!

Bli utstiller og møt dine fremtidige kunder på Norges største dyrefest som finner sted i Lillestrøm  18. – 20. november!