ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Marsvin – kvikke og vaktsomme

Marsvin
Marsvinet tilhører gnagerne, en gruppe dyr som gjenkjennes ved at de har et par øvre og nedre fortenner som er konstruert for å gnage.

I vill tilstand lever marsvinene i grupper på mellom 5-20 dyr. De er dagsaktive dyr som graver små huler i jorden og tunnelsystemer i gresslaget. Hulene brukes som soveplass og skjul for fiender.

Marsvin er kvikke, vaktsomme og varsler hverandre om farer med pipe- og brummelyder. Marsvin har veldig god hørsel og er også en av få gnagere som har fargesyn.

Drop-in bedømming på Dyr for Alle
Lurer du på om marsvinen ditt er fint eller ei? I tillegg til proff utstilling arrangerer vi drop-in bedømming med internasjonal marsvin-dommer.

Drop-in betyr at man kommer med dyret og får det bedømt etter Norsk Marsvinklubb sin petstandard. Dyret vil ved bedømmelsen få en premiegrad, vi velger å bruke tre grader. Diplom tildeles. ​Samtidig vil man få tips om stell av marsvinet sitt, på grunnlag av bedømmelsen.

Det er lurest å bruke et kattetransportbur, og marsvinene kan stå skjermet i et rom som er avsatt til hvile mens resten av messen oppleves.

Krav til dyret: Alder minimum 2 mnd, maksimum 6 år.

Velstelt og nyvasket, med klørne klippet.

Mer info om utstillinger på www.norskmarsvinklubb.no​

Skaff deg billetter nå!

Gå ikke glipp av Norges største dyrefest som finner sted i Lillestrøm  18. – 20. november!