ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

REKLAMEPLASSER

I og utenfor messebygget er det en rekke eksponeringsflater, som kan gi ditt firma ekstra synlighet. Her ser du noen av flatenene, og vi skreddersyr gjerne løsninger for ditt behov.

Kontakt Ellen Colseth for tilbud på tlf.: 907 95 966 eller pr. e-post.: [email protected]

 

STORSKJERMER

Reklamespot på informasjonsskjermene i glassgaten. Med en størrelse på nesten 10 kvm, er våre informasjonsskjermer et naturlig blikkfang for alle i messesenteret. Format: 1920 x 1080 pix. Stillbilde eller film.

VINDUSREKLAME

Firmaprofilering på vinduene ved hovedinngangene er en fin mulighet til å få oppmerksomhet allerede før folk kommer inn i messesenteret. Format: 296 x 265 cm (bxh), inkl. 10 cm hvit ramme (valgfritt)

GRATIS NETTVERK: nvfree

La ditt firma “eie” tilbudet om gratis nett til alle i messesenteret, med din firmalogo, standnummer og annen info på åpningsbildet. Det er også mulig å endre navn fra NV FREE og til “Firmanavn” FREE.

GULVREKLAME

Gulvklistremerke egner seg for firmalogo og henvisning til standen. Strategisk plassering i hovedinngangene og i inngangen til hver hall. Standard format: 300 x 300 cm. Andre format er også mulig.

ADGANSKORT OG HALSBÅND

Ditt firma kan ha logoprofilering på inngangsbillettene, eller på halsbåndet til adgangskortet på fagmesser. Format halsbånd: 90 x 2 cm.

REKLAMEPLASSER PÅ TOALETTER

Ditt budskap og firmalogo på toalettene vil bli lagt merke til, gjerne i kombinasjon med plakater i bilderammene på vegger og dører. Format bilderamme: A4.

REKLAMEPLASSER PÅ SPEIL PÅ TOALETTER

Ditt budskap og firmalogo på alle speil på toalettene vil bli lagt merke til, gjerne i kombinasjon med plakater i bilderammene på vegger og dører. Format speil: 79 x 79 cm.

 

Skaff deg billetter nå!

Gå ikke glipp av Norges største dyrefest som finner sted i Lillestrøm  18. – 20. november!