ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Ukens dyr – Loke

Loke er en flott elghund som ble født i 2017.

Han er en herlig kar som er veldig kjærlig mot sine mennesker. Han bruker imidlertid litt tid på å bli trygg på nye mennesker så de som skal adoptere han må belage seg på flere besøk for å bli kjent, før man eventuelt tar han med hjem. 

Til Loke ser vi etter et rolig og landlig hjem med hundevante og erfarne eiere. Loke viser ressursforsvar overfor gjenstander og mat, så dette er noe nye eiere må ta hensyn til og også belage seg på å jobbe med. Det er viktig at nye eiere forstår og respekterer hundens språk. Loke vil være det eneste pelsbarnet i familien og kan ikke bo med barn. Han har i sitt tidligere hjem hatt noen faste firbeinte lekekamerater, men de må introduseres forsiktig for å se om det er match. 

Loke er vant med å være alene en arbeidsdag og liker å kjøre bil. Han er veldig glad i å bruke nesa si og elsker lange turer i skog og mark. Norsk elghund er som de fleste vet en jakthund, og dermed har denne rasen et sterkt jaktinstinkt. Rasen har et høyt aktivitetsbehov, og det er viktig at den får utløp for dette. Spor og nesearbeid i tillegg til lange turer er utmerket stimuli for denne rasen.

Kan du tilby Loke et aktivt, stabilt og kjærlig hjem? Kontakt oss på [email protected] for søknadsskjema og merk emnefeltet med hundens navn.

Skaff deg billetter nå!

Gå ikke glipp av Norges største dyrefest som finner sted i Lillestrøm  18. – 20. november!