ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Mitt navn er Anni og jeg er en forsiktig nyttårspus født 01.01.17.

Jeg er en liten dame på bare 2.4 kg, men er utrolig glad i mat og snacks. Jeg er for det meste en veldig rolig pus, men sier aldri nei til lek. Den siste tiden har jeg begynt å bli svært rastløs da jeg er den eneste katten i hjemmet og trenger litt mer action i hverdagen.

Jeg fikk en allergisk reaksjon på tannstein og måtte derfor trekke alle tennene mine i mars i år. Før hadde jeg mye vondt og syns det meste var ganske skummelt, men nå er jeg smertefri og vil utforske verden. Jeg sluker våtfor, spiser tørrfor som alle andre og har fått et nydelig nytt smil som passer til personligheten min.

 

Pga allergi i mitt nåværende hjem må jeg nå dessverre flytte før jeg er helt “klar” og er derfor litt sky rundt andre enn fostermor. Det tar litt tid før jeg blir vant til nye mennesker, men jeg jobber med saken og har blitt utrolig tøff på bare et par måneder. Jeg vil gjerne ha noen nye firbeinte lekekamerater som jeg kan tulle og kose masse med. Jeg har aldri møtt en hund før så vet ikke hvordan de er, men katter er jeg vant med.

Når vi har blitt bedre kjent så er dere en del av flokken min og da vil jeg gjerne være med der dere går. Da følger jeg etter dere, hopper opp i sofa/seng og lukter dere i ansiktet, vil leke og kose. Jeg er chippet og vaksinert, men ikke sterilisert da det var viktigst å ordne munnen min først. Jeg ønsker meg trygge muligheter når vi har blitt ordentlig godt kjent.

Jeg vil veldig gjerne ha et kjærlig hjem med en eller flere katter og masse lek og moro🙂

Send mail til [email protected] om det er hos deg! Pusehilsen fra Anni