ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Ukens FOD-dyr: Chumlee

Chumlee er en Ridgeback-blanding født 2013 (rundt 30 kg).

Chumlee er en aktiv, kjærlig og lettlært godgutt. Veldig godbitmotivert. Han er rolig inne, men har ingenting imot å gå lange turer heller. Om han syns turen blir altfor lang så stopper han eller setter seg ned når han syns det er på tide med en pause. Chumlee elsker å ligge i senga, helst helt inntil deg. Der ligger han hele natten. Han er en ordentlig sofagris! Chumlee er veldig glad i godbiter og all type mat, så er viktig at ny eier er oppmerksom på at han ikke spiser ting han ikke skal spise (pga allergi).

Kan bo med barn: Chumlee har ikke over lengre tid bodd med barn, men rundt de barna han har møtt har han taklet dette fint og vært trygg og komfortabel. Fortrinnsvis søker vi et hjem uten barn.

Kan bo med hund: om kjemien stemmer kan han bo med annen tispe, men det aller beste er å være enebarn.

Kan bo med katt: nei.

Beskrivelse: Chumlee er ikke glad i andre hannhunder, men har bodd sammen med flere forskjellige tisper ila oppholdet her og det har gått veldig fint.
Han reagerer noe på ting på hjul og da særlig barn som sykler. Dette trenes han gradvis på. Chumlee har ellers blitt miljøtrent i Lillestrøm bussterminal og langs gatene der i rushtiden. Han har da vært rolig og blid uten noen form for utagering eller tegn på ubehag.

Chumlee er blid mot alle nye mennesker, og er enkel mtp håndtering. Man kan sjekke tenner, labber, ører osv uten problem. Kloklipp er han foreløpig ikke helt komfortabel med. Han bjeffer når noen ringer på døra, men han er ikke sint, bare ivrig.

Chumlee har allergi og må gå på allergifôr og medisiner for dette. Han har litt dårlige tenner og trenger derfor litt hyppigere besøk hos tannlege enn andre.

Vi søker: Chumlee trenger å komme til noen med en del erfaring med den typen hund fra før. Man må være sterk nok til å kunne holde han igjen (mtp å møte hannhunder på tur). Han trenger en eier som gir han tilstrekkelig med mosjon og hjernetrim da han blir rastløs hvis han ikke får nok stimuli. Når han blir rastløs begynner han f.eks å spise sko el. og bjeffe mer enn vanlig. Han er ikke vant til å være alene fulle arbeidsdager og vil trenge noe som kan være hjemme med han/ha han med første mnd for evt gradvis alenetrening.

Fortrinnsvis søker vi et hjem uten barn eller andre firbeinte. Han trives nok best som «enebarn», men hvis potensiell ny eier har en tispe fra før av skal nok det gå fint. Ny eier må også være villig til å følge opp helseplagene hans. Chumlee vil nok best trives utenom bykjernen.

Kan du tilby Chumlee et godt foralltidhjem?

 

Skaff deg billetter nå!

Gå ikke glipp av Norges største dyrefest som finner sted i Lillestrøm  18. – 20. november!