ÅPNINGSTIDER | TIRS – ONS 10-18 | TORS 10-19 | FRE 10-16

Ukens FOD-dyr: Salto

Dette er Salto. Han er født 1/4-16 og kom i fosterhjem på nyåret 2018.

Salto er en katt med mye personlighet. Ut fra hvordan han var når han kom i fosterhjem så er det ingen tvil om at han har blitt utsatt for mishandling. Så han brukte derfor veldig lang tid på å bli trygg. Nå som han er trygg har han vist seg å være en virkelig go’gutt som elsker å ligge i armkroken å kose. Da maler han så det durer.

MEN han kan også være ganske sær og tverr om han er i dårlig humør. Noe han gjerne blir om ikke alt går helt som han vil. Han er også i et fosterhjem med flere andre katter og en hund som han ikke er så begeistret over. Så han trenger uten tvil et hjem hvor han får være den eneste ene.

Han har fått lov til å være ute i sommer der han er i fosterhjem. Han er så flink til å holde seg i nærheten og kommer med en gang man roper. Salto vil trenge tid på å bli trygg i nye omgivelser og med nye mennesker. Så det er viktig at man tar det i betraktning. Han kan også slå litt med den ene poten med klørne ute når han blir usikker eller sur.

Men bortsett fra det så er han en flott gutt som fortjener et hjem med gode utemuligheter og som tar han som han er. Noen som tåler at han slår litt med poten sin.

Salto er kastrert, vaksinert og chippet.

Kan du tilby Salto et godt og trygt hjem?
Send en mail til [email protected], og fortell litt om deg selv og hva du kan tilby Salto. Du vil få en link til søknadsskjema når du sender mail.

Skaff deg billetter nå!

Gå ikke glipp av Norges største dyrefest som finner sted i Lillestrøm  18. – 20. november!